Bokföring online


Bokföring online

Letar du efter bokföring online? Då är ATHENE GROUP din hjälp. Framtiden är här, enklare än någonsin! Vill ni effektivisera er verksamhet ska ni göra det med online bokföring. Vi skapar helt digitala ekonomiflöden, vilket skapar stor flexibilitet. Det i sin tur kommer defintivt göra er vardag enklare. Vi tror att ni föredrar mer pengar än kvitton i plånboken, vem skulle inte göra det. Skriver det en gång till, online bokföring är melodin!

Vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå, en självklarhet för oss och vet du vad- vi lever upp till det också när man söker bokföring. År 2016 öppnade slog vi upp portarna för bokföring online. Vi är två lojala tjejer, Johanna och Erika, som är drivna och ansvarar för bokföring online. Vår främsta egenskap är ändå att vi brinner för att hjälpa våra kunder, oavsett om ni är det lilla eller stora företaget som behöver redovisningshjälp.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Bokföring online
Bokföring online

Online bokföring är framtidens melodi

Vi tror på den personliga kontakten med våra kunder, som alltid ska känna att vi är ett självklart val som bokföring online. Vi vill givetvis ha en lång relation med våra kunder och därför är pålitlighet en av våra hörnstenar. Som din bokföring  kan du lita på att vi kan och gör vårt jobb i tid. Vi skräddarsyr följaktigen vårt arbete efter era specifika önskemål beroende på hur erat företag ser ut. Som bokföring online ser vi alltid till våra kunders bästa.

Våra kunder befinner sig i olika branscher och har olika behov av våra ekonomitjänster. Därför skräddarsyr vi alltid en lösning för att det ska passa just ert företag. Hela ekonomifunktionen eller bara sköta avstämningar? Enkelt redovisningssystem eller ett mer komplext ekonomiprogram? Vi har lösningar för både stort och smått.

Vill du veta mer om bokföring online så läs gärna mer på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på en kaffe, varmt välkommen!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå