Bokföring Östermalm


Bokföring Östermalm

Behöver och är du ute efter bokföring Östermalm? Då hoppas vi på ATHENE GROUP att du hör av dig till oss, låt oss berätta varför! Vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå, lika självklart som strategiskt för oss, då vi ofta får hör från våra nya kunder att det är det de söker när de letar bokföring på Östermalm. År 2016 öppnade slog vi upp portarna för bokföring . Vi är två arbetsivriga tjejer som är svaga för siffror, Johanna och Erika, som ansvarar för bokföring vid Östermalm. Är ni ”gamla” i gamet eller har ni precis startat upp, är ni stora eller små? Det spelar ingen roll, vi tar oss gärna an er redovisning av räkenskaperna.

Vi har glöden för vårt arbete och att vi engagerar oss för våra kunder som vill ha en personlig bokföring på Östermalm. Vi tror på och vill, precis som våra kunder, ha en lättsam atmosfär. Det borgar för en bra start och ett nära samarbete.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Bokföring Östermalm
Bokföring Östermalm

Bokföring Östermalm till er hjälp

När det gäller våra uppdrag som bokföring Östermalm så tummar vi aldrig på förtroendekapitalet. Vi vill ha en lång relation med våra kunder och därför är pålitlighet viktigt som din bokföring Östermalm. Vi skräddarsyr vårt arbete efter era specifika önskemål beroende på hur erat företag ser ut. Som bokföring Östermalm ser vi alltid till våra kunders bästa.

Våra kunder befinner sig i olika branscher och har olika behov av våra ekonomitjänster. Därför skräddarsyr vi alltid en lösning för att det ska passa just ert företag. Hela ekonomifunktionen eller bara sköta avstämningar? Enkelt redovisningssystem eller ett mer komplext ekonomiprogram? Vi har lösningar för både stort och smått.

Vill du veta mer om bokföring Östermalm så läs gärna mer på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på kaffe och kanske en varmt bulle, varmt välkommen till ATHENE GROUP, din framtida hjälp med bokföring Östermalm!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå