Bokföring Stureplan


Bokföring Stureplan

Behöver du och ditt företag hjälp med bokföring Stureplan? Då hoppas vi på ATHENE GROUP att du hör av dig till oss, låt oss berätta varför! Vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå. När vi frågar våra kunder vad de söker utöver bokföring på Stureplan så brukar svaren vara liktydiga. –Det ska kännas personligt! Det passar oss utmärkt och du kommer förstå varför när vi träffas. År 2016 öppnade slog vi upp portarna för bokföring vid Stureplan. Vi är två tjejer, Erika och Johanna, som ansvarar för bokföring mitt på Stureplan. Har ni varit med ett tag eller precis startat upp, är ni stora eller små? Det spelar ingen roll, vi tar oss gärna an er redovisning och vi gör det med det största leendet.

Vi har gnistan för vårt arbete och att vi engagerar oss för våra kunder som vill ha en personlig bokföring på Stureplan. Vi tror på och vill, precis som våra kunder, ha en lättsam atmosfär. Det borgar för en bra start och ett nära samarbete.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Bokföring Stureplan
Bokföring Stureplan

Bokföring på Stureplan ordnar med din redovisning

När det gäller våra uppdrag som bokföring Stureplan så tummar vi aldrig på förtroendekapitalet. Vi vill ha en långsiktig relation med våra kunder och därför är just förtroendet a och o för din bokföring på Stureplan. Vi skräddarsyr vårt arbete efter era specifika önskemål beroende på hur erat företag ser ut. Som bokföring Stureplan levererar vi.

Vill du veta mer om bokföring Stureplan så läs gärna mer på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på kaffe och kanske en varmt bulle, varmt välkommen till ATHENE GROUP, din framtida hjälp med bokföring Stureplan!

Kontakta oss här!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå