Bokföringsbyrå Stureplan


Bokföringsbyrå Stureplan

Söker du och ditt företag bokföringsbyrå Stureplan? Då är du välkommen till ATHENE GROUP! Vi påstår att vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå, något vi självklart lever upp till när man söker bokföringsbyrå på Stureplan. Allt började 2003 då Norrmannen Arild bestämde sig att starta en redovisningsbyrå hemma i Norge. Därefter startade han upp i Warszawa och nu är turen kommen till oss. År 2016 öppnade vi bokföringsbyrå på Stureplan i Stockholm. Vi är två tjejer, Erika och Johanna, som ansvarar för bokföringsbyrå Stureplan.

Det ska också nämnas att vi brinner av energi och passion för vårt arbete och att vi engagerar oss för våra kunder som vill ha en personlig bokföringsbyrå på Stureplan. Kontaktar du oss så kommer du snart märka att vi står för vårt påstående. Varför vänta, kontakta oss redan idag så är bollen i rullning.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Bokföringsbyrå Stureplan
Bokföringsbyrå Stureplan

Bokföringsbyrå på Stureplan hjälper dig såklart

Utöver vårt engagemang för siffror tror vi på den personliga kontakten med våra kunder, som utan undantag ska känna att vi verkligen är deras bokföringsbyrå Stureplan. Vi vill givetvis ha en lång relation med våra kunder och därför är pålitlighet en av våra hörnstenar. Som din bokföringsbyrå Stureplan kan du lita på att vi kan och gör vårt jobb i tid. Vi skräddarsyr såklart vårt arbete efter era önskemål beroende på hur erat företag ser. Som bokföringsbyrå Stureplan ser vi alltid till våra kunders bästa.

Nu när vi presenterat oss och du vill veta mer om bokföringsbyrå Stureplan så finns det mer specifikt att läsa på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på en kaffe, varmt välkommen!

Kontakta oss här!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå