Digital bokföring


Digital bokföring

Undrar du också över vad digital bokföring innebär? Lägg då vårt namn på minnet, nämligen ATHENE GROUP. Nu är det smidigare än någonsin med bokföring genom digital bokföring. Vill ni effektivisera er verksamhet ska ni göra det med digital bokföring. Vi skapar fullständiga lösningar med digitala ekonomiflöden, det har aldrig tidigare varit så enkelt med bokföring som nu. Följ med i utvecklingen du och ditt företag också, digital bokföring gör din tillvaro enklare i fortsättningen.

Vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå, en självklarhet för oss och vet du- vi lever upp till det också när man behöver digital bokföring. År 2016 öppnade slog vi upp portarna för ATHENE GROUP. Vi är två lojala tjejer, Erika och Johanna, som är drivna och ansvarar för er digitala bokföring.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Digital bokföring
Digital bokföring

Möt framtiden med digital bokföring

Vi tror på den personliga kontakten med våra kunder som utgörs av företagare i alla dess branscher och som ska känna att vi är det självklara valet med din digitala bokföring. Vi vill, inte oväntat, ha en lång relation med våra kunder. Som din leverantör av digitala bokföring kan du lita på att vi kan och gör vårt jobb i tid. Vi skräddarsyr unika lösningar helt efter era specifika önskemål beroende på hur erat företag ser ut. Som digital bokföring ser vi alltid till våra kunders bästa.

Vill du veta mer om digital bokföring så läs gärna mer på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi bokar in ett möte så lyssnar vi på vilken typ av hjälp ni behöver med bokföring digital. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på en kaffe, varmt välkommen!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå