Redovisning online


Redovisning online

Söker du redovisning online? Då ska du lägga vårt namn på minnet, nämligen ATHENE GROUP. Nu är det lätttare än någonsin med bokföring genom redovisning online. Vill ni effektivisera er verksamhet ska ni göra det med redovisning online. Vi skapar fullständiga digitala ekonomiflöden, det mest flexibla du kan tänka dig. Framtiden är här, häng på tåget ni också!

Vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå, en självklarhet för oss och vet du- vi lever upp till det också när man söker redovisning online. År 2016 öppnade slog vi upp portarna för ATHENE GROUP. Vi är två lojala tjejer, Erika och Johanna, som är drivna och ansvarar för redovisning online. Vår främsta egenskap är att vi brinner för att hjälpa våra kunder, oavsett om ni är det lilla eller stora företaget som behöver redovisningshjälp.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Redovisning online
Redovisning online

Framtiden är här med redovisning online

Vi tror på den personliga kontakten med våra kunder, som alltid ska känna att vi är ett självklart val som redovisning online. Vi vill givetvis ha en lång relation med våra kunder och därför är pålitlighet en av våra hörnstenar. Som din redovisning online kan du lita på att vi kan och gör vårt jobb i tid. Vi skräddarsyr unika lösningar helt efter era specifika önskemål beroende på hur erat företag ser ut. Som redovisning online ser vi alltid till våra kunders bästa.

Vill du veta mer om redovisning online så läs gärna mer på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi bokar in ett möte så lyssnar vi på vilken typ av hjälp ni behöver med redovisning online. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på en kaffe, varmt välkommen!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå