Redovisningsbyrå Östermalm


Redovisningsbyrå Östermalm

Söker du och ditt företag redovisningsbyrå Östermalm? Då är du välkommen till ATHENE GROUP! Vi påstår att vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå, något vi självklart lever upp till när man söker redovisningsbyrå på Östermalm. År 2003 bestämde sig Norrmannen Arild att starta en redovisningsbyrå hemma i Norge. Därefter startade han upp i Warszawa och nu är turen kommen till oss. År 2016 öppnade vi redovisningsbyrå på Östermalm i Stockholm. Nu är vi två tjejer, Erika och Johanna, som ansvarar för redovisningsbyrå Östermalm. Det är inte lätt att välja men vår främsta egenskap är ändå att vi brinner för att hjälpa våra kunder, oavsett storlek.

Det ska också nämnas att vi brinner av energi och passion för vårt arbete och att vi engagerar oss för våra kunder som vill ha en personlig redovisningsbyrå vid Östermalm. Kontaktar du oss så kommer du snart märka att vi står för vårt påstående. Varför vänta, kontakta oss redan idag.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Redovisningsbyrå Östermalm
Redovisningsbyrå Östermalm

Redovisningsbyrå Östermalm för dig

Vi tror på den personliga kontakten med våra kunder, som alltid ska känna att vi verkligen är deras redovisningsbyrå Östermalm. Vi vill givetvis ha en lång relation med våra kunder och därför är pålitlighet en av våra hörnstenar. Som din redovisningsbyrå Östermalm kan du lita på att vi kan och gör vårt jobb i tid. Vi skräddarsyr såklart vårt arbete efter era önskemål beroende på hur erat företag ser. Som redovisningsbyrå Östermalm ser vi alltid till våra kunders bästa.

Vill du veta mer om redovisningsbyrå Östermalm så läs gärna mer på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på en kaffe, varmt välkommen!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå