Redovisningsbyrå Stockholm City


Redovisningsbyrå Stockholm City

Letar du efter redovisningsbyrå Stockholm City? Då är ATHENE GROUP det självklara valet! Vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå, en självklarhet för oss och vet du vad- vi lever upp till det också när man söker redovisningsbyrå Stockholm City. År 2016 öppnade slog vi upp portarna för redovisningsbyrå Stockholm City . Vi är två lojala tjejer, Johanna och Erika, som är drivna och ansvarar för redovisningsbyrå Stockholm City. Vår främsta egenskap är ändå att vi brinner för att hjälpa våra kunder, oavsett om ni är det lilla eller stora företaget som behöver redovisningshjälp.

Vi spar inte på krutet, vi brinner av energi och passion för vårt arbete och att vi engagerar oss för våra kunder som vill ha en personlig redovisningsbyrå Stockholm City. Vi bjuder inte endast på extraordinärt arbete utan även på oss själva för att ni ska känna förtroende för oss som redovisningsbyrå.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Redovisningsbyrå Stockholm City
Redovisningsbyrå Stockholm City

Redovisningsbyrå Stockholm City ordnar siffrorna

Vi tror på den personliga kontakten med våra kunder, som alltid ska känna att vi är ett självklart val som redovisningsbyrå Stockholm City. Vi vill givetvis ha en lång relation med våra kunder och därför är pålitlighet en av våra hörnstenar. Som din redovisningsbyrå Stockholm City kan du lita på att vi kan och gör vårt jobb i tid. Vi skräddarsyr följaktigen vårt arbete efter era specifika önskemål beroende på hur erat företag ser ut. Som redovisningsbyrå Stockholm City ser vi alltid till våra kunders bästa.

Vill du veta mer om redovisningsbyrå Stockholm City så läs gärna mer på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på en kaffe, varmt välkommen!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå