Redovisningsbyrå Stureplan


Redovisningsbyrå Stureplan

Söker ditt företag redovisningsbyrå Stureplan? Kul, välkommen till ATHENE GROUP! Vi brukar profileras som Sveriges mest personliga redovisningsbyrå, något vi såklart är stolta över och tagit till vara på när man söker redovisningsbyrå Stureplan. Vilka är vi då? Jo, 2003 bestämde sig Arild att starta en redovisningsbyrå hemma i Norge. Sedan gick turen till Polen och Warszawa och nu är turen äntligen kommen till oss. 2016 var året vi öppnade upp dörrarna för redovisningsbyrå Stureplan. För stunden är vi två tjejer som styr skeppet på det svenska företaget. Det är svårt att välja men vår främsta egenskap är ändå att vi brinner för att hjälpa våra kunder, oavsett små eller stora.

Det andra som bör nämnas om oss är att vi står för vår profilering som den mest personliga redovisningsbyrå Stureplan. Kontaktar du oss kommer du snart märka av det och vi hoppas ni är lika pigga och nyfikna på oss som vi är på er.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Redovisningskonsult Stureplan
Redovisningskonsult Stureplan

Redovisningsbyrå Stureplan hjälper dig

Vi tror på den personliga kontakten med våra kunder, som alltid ska känna att vi verkligen levererar och är deras redovisningsbyrå Stureplan. Vi vill, precis som ni, ha en relation som fungerar på sikt. Som din redovisningsbyrå Stureplan kan du också lita på att vi kan och gör vårt jobb exemplariskt. Vi gör faktiskt det där lilla extra för att våra kunder ska känna att vi är experter inom vår bransch och är deras redovisningsbyrå Stureplan.

Vill du veta mer om redovisningsbyrå Stureplan så läs gärna mer på www.athene-group.se eller om du är skrivsugen så mailar du hello@athene-group.se så svarar vi så fort vi kan. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på en kaffe, varmt välkommen!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå