Redovisningskonsult Östermalm


Redovisningskonsult Östermalm

Är du också en av många företagare som söker efter en redovisningskonsult Östermalm? Då är vi på ATHENE GROUP troligtvis rätt samarbetspartner för dig och ditt företag! Vi sticker ut hakan och påstår att vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå helt enkelt, en självklarhet för oss och något vi stoltserar med. År 2016 öppnade sparkade vi upp dörrarna för redovisningskonsult Östermalm. Vi är två branschkunniga tjejer, Johanna och Erika, som är drivna och ansvarar för redovisningskonsult Östermalm och förhoppningvis era framtida samarbetspartners. Vår främsta egenskap är ändå att vi brinner för att hjälpa våra kunder, oavsett hur stora eller små ni är.

Ok, vi är siffernördar, vi älskar vårt arbete och engagerar oss alltid i våra kunder som vill ha en personlig redovisningskonsult Östermalm. Vi bjuder inte bara på professionellt utfört arbete utan även på oss själva för att ni ska känna största förtroende för oss som redovisningskonsult.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Redovisningskonsult Östermalm
Redovisningskonsult Östermalm

Redovisningskonsult Östermalm för din skull

Som er personliga redovisningskonsult Östermalm vill vi att ni ska känna er utvalda. Därför strävar vi efter en långsiktig relation med dig som kund, där pålitlighet och rätt kunskap är några av våra allra viktiga hörnstenar. Som din redovisningskonsult Östermalm kan du alltid lita på att vi kan vårt jobb på våra fem fingrar. Vi skräddarsyr alltid vårt arbete efter era specifika önskemål beroende på hur erat företag ser. Som redovisningskonsult Östermalm ser vi alltid till våra kunders bästa för ett långt samarbete framöver.

Vill du veta mer om redovisningskonsult Östermalm så läs gärna mer på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på en kaffe, varmt välkommen!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå