Redovisningskonsult Stureplan


Redovisningskonsult Stureplan

Är du på jakt och letar efter en redovisningskonsult Stureplan? Då påstår vi att ATHENE GROUP är det självklara valet för ditt företag! Vi är Sveriges mest personliga redovisningsbyrå, en strategi och självklarhet för oss och vet du vad- vi lever upp till det också när man söker redovisningskonsult Stureplan. År 2016 öppnade slog vi upp portarna för redovisningskonsult Stureplan. Vi är två lojala tjejer som älskar siffror, Johanna och Erika, som är drivna och ansvarar för redovisningskonsult vid Stureplan. Vår främsta egenskap är ändå att vi brinner för att hjälpa våra unika kunder, oavsett om ni är det lilla eller stora företaget som behöver hjälp med redovisningen.

Vi har passionen som krävs för vårt arbete och att vi engagerar oss för våra kunder som vill ha en personlig redovisningskonsult på Stureplan. Vi bjuder inte endast på väl utfört arbete utan även på oss själva för att ni ska känna förtroende för oss som redovisningsbyrå.

Du laddar enkelt ner appen från Itunes
Vi profilerar den efter ditt företags profil

Det blir inte enklare!

Redovisningskonsult Stureplan
Redovisningskonsult Stureplan

Redovisningskonsult på Stureplan sköter din bokföring

Som alltid när det gäller våra uppdrag som redovisningskonsult på Stureplan så tummar vi aldrig på det förtroendekapital vi förvaltar. Vi vill givetvis ha en lång relation med dig som kund och därför är pålitlighet viktigt. Som din redovisningskonsult Stureplan kan du lita på att vi kan och utför vårt jobb i tid. Vi skräddarsyr vårt arbete efter era specifika önskemål beroende på hur erat företag ser ut. Som redovisningskonsult Stureplan ser vi alltid till våra kunders bästa.

Vill du veta mer om redovisningskonsult Stureplan så läs gärna mer på www.athene-group.se och är du skrivsugen så mailar du till hello@athene-group.se så svarar vi inom kort. För den pratsugna så ringer du bara 070- 375 62 48 för en mer personlig kontakt. Vi ser fram emot att ni hör av er på ena eller andra sättet så bjuder vi gärna på kaffe och kanske en varmt bulle, varmt välkommen!

Kontakta oss här!


Sveriges mest personliga
redovisningsbyrå