SOLID REDOVISNING AB


Vi har den härliga nyheten att meddela att

Solid Redovisning AB blir en del av 
Athene Group

Sedan starten i 2008 har vi på Solid Redovisning arbetat mot att erbjuda våra kunder kvalificerade redovisningstjänster. Vi har haft en stor drivkraft mot detta och är tacksamma över det förtroende ni gett oss att agera som er redovisningspartner.
Vi har som mål att fortsätta leverera dessa tjänster och med en förhoppning om att kunna utveckla våra tjänster till det bättre för våra kunder. Från och med den 1 februari 2020 ingår Solid Redovisning AB i Athene Group-koncernen där visionen är: Digitala lösningar. Personliga upplevelser.

Athene Group

Athene Group är en koncern med redovisningsbyråer i Norge, Sverige och Polen. Koncernens moderbolag bildades 2003 i Oslo av Arild Haavik och har sedan starten alltid legat i framkant när det kommer till digitala lösningar.
I Sverige startades Athene Group AB i Stockholm 2016. Bolaget hjälper små och medelstora företag med allt från delar av redovisningsarbetet till att agera full ekonomiavdelning. De anställda besitter olika branschkunskaper och hjälper även utländska kunder med redovisning av moms och löner.
Totalt arbetar 82 personer i koncernen varav 10 kommer att vara stationerade i Stockholm.

In och läs mer om oss på vår hemsida: athene-group.se