Vilka är vi?


Om oss

Athene Group AS startades 2003 i Norge av Arild Haavik. Vi har sedan starten legat i framkant när det kommer till digitala lösningar inom redovisning och bokföring.

2015 bestämde vi oss för att gå utanför landets gränser och har sedan dess kontor i Warszawa.

Sedan 2016 finns vi även i Stockholm, inne i city och ute i Kungens Kurva. På redovisningsbyrån i Sverige arbetar vi med helt digitala ekonomiflöden och har en nära dialog med våra kunder för att hjälpa till med de olika utmaningar som kunderna ställs inför.

Både redovisningsbyrån i Norge och Sverige fortsätter att växa och i början av 2020 är vi ca 90 personer, varav 11 finns på plats på Stockholmskontoren. Är ni lika nyfikna på oss som vi är på er? Få ett försprång och lär känna några av oss lite mer här nedanför.

Välkommen till
vårt kontor


Johanna

Auktoriserad redovisningskonsult som närmast kommer från PwC, där hon bland annat arbetade som gruppchef och var teamledare på kunduppdrag. "Johanna engagerar sig för vår verksamhet och ger oss alltid snabba återkopplingar."

Om Johanna måste välja...


Elin
Elin är senaste tillskottet till Athene Group, med en bakgrund från ekonomiavdelningar inom både tjänste- och produktföretag. Utexaminerad civilekonom från Stockholms universitet 2004 med ett stort intresse för människor och olika organisationer.
Om Elin måste välja...


Martin

Martin är killen som sadlat om från marknad & sälj till redovisningskonsult. Kommer närmast från Elgiganten och fick snabbt IT-ansvaret på Athene Group. Hungrig på kunskap.

Om Martin måste välja...

Jennie

Redovisningskonsult som arbetat i bolaget sedan 2016. Har arbetat med mycket filmprojekt och övrig projektredovisning och gillar att arbeta ute hos kund.

Om Jennie måste välja...

SONJA

Redovisningskonsult och redovisingschef på kontoret. Brinner för det interna arbetet i att hjälpa och utveckla medarbetare och rutiner.

Om Sonja måste välja...

Arild
Grundare av Athene Group och verksam i den norska byrån. Auktoriserad redovisningskonsult som är förespråkare av Xledger. Hjälper våra svenska kunder med momsrepresentant och NUF.
Om Arild måste välja...
LUCYNA

Auktoriserad redovisningskonsult som gillar det digitala arbetssättet. Svensk- och polsktalande som har mycket kunskap gällande enskilda firmor.

Om Lucyna måste välja...

Estefan

Redovisningskonsult som gillar flextid och gärna tar sovmorgon. Hungrig på kunskap och är snabb på att anpassa sig efter nya förutsättningar.

Om Estefan måste välja...

FIRAS

Här har vi killen som siktar mot att snart vara auktoriserad. Redovisningskonsult som har täta möten med sina kunder för att guida de rätt. Gillar rådgivning och hotshots.

Om FIRAS måste välja...